When client Post a job he can ask additional question and answer . Here are some Question with answer which will help to grab the project.

Question and Answer

1.Which of the required job skills do you feel you are strongest at?

Answer: As per your job posted by you a professional who has expertise in _________ and ___________ areas.

However, as you can see from our profile,Our work said that we are very much professional for your required skills .I’ve managed to work on similar projects and delivered the results as required.

2.Tell me how you would go about increasing my rankings for my website?

Answer : There are several thing will use for increase ranking as follows:

.Page Titles , Keywords,ALT Tags, Mobile Site, Don’t Use Flash, URL Structure .Once that part is done, we can go ahead and start work on the search engine optimization process that would get your website ranked in Google search results.

3.What questions do you have about job??

Answer:If : all the requirement has been clear to you :Frankly speaking, the requirement has been jotted down quite clearly. Kudos to you for that! And, once we set the project rolling if I will have any doubt I will discuss them with you.

If not : Then ask Question about the project like Which frame work you will preferred ?, Which type of market segment you want to target? , Do you You have any Cancellation policy ? , Would you like to have Multi-tier pricing functionality for quantity discounts? Who will be your targeted audience wholesalers, retailers or End Users OR ALL? Would you like to have Coupon or discount functionality?What would be your Order cancellation policy and how you will manage refund?etc

4.Do you have previous experience? If so, do you have some examples?

Answer: If you have done similar job then , Say YES we have done similar job and give some example.

If you did not done then Say , NO but we can develop this portal , please have a look on our portfolio it will help you to take decision.

5. Can you read and understand English to a reasonable standard?

Answer : Communication is not a problem , we have experts Business Analyst who can speak well.

6. How much time will you need to work on this project to see results and how will you spend your time working on this project?

Answer :Well that is depend upon Planning and execution , As per initial requirement will take (Type time frame i.e . 7 working days)

Working together, I believe we can create a site that is simple to navigate and has a professional yet welcoming design.

7.Do you have suggestions to make this project run successfully?

Answer : Once we can have detail discussion then only we can plan about how we can run this project Successfully.

8.Why should I hire you?

Answer :We are having an extraordinary track record of conveying number of (client requirement )websites effectively. In order to guess our domain expertise please spare a bit of your valuable time to go through with our portfolio.

One thought on “Additional Questions and Answers of Upwork Job Application

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *